12 Şubat 2010 Cuma

So far so good





















Henuz geldigimden beri bir yerimde durup elimin altinda internet olup yazma sansim olmadi. Daha online gezi gunlugu, blog, 8 GB SD hafiza karti, online album vesaire gibi islere kalkiscam ama yok fil sirtinda dolas, daga tirman, gece ic sic derken bir turlu kicimin ustune oturamadim:)

Ilk gun Bangkok'a indikten iki saat sonra kendimi bir koltuk surfculeri partisinde buldum! Evin duvarlari grafiti kapli, salonda bilardo masasi, DJ'ler, tas Asyali hatunlar, sinirsiz alkol tuketimi, yuzme havuzunda iccamasirlari ile yuzmece vs.... nerde oldugumu algilayamamak bir yana dursun sanki bana hosgeldin partisi yapar gibiydi Bangkok :) Sokaga sabahin 6isinda cikip kizilkayalar yerine baktim cekik gozluler minik arabalar ve kucuk plastik torbalarla yesil mangolar, anansili tavuklar, cubukta kizarmis domzular vs satiyorlar, dedim ben iyisi bunun ustune bir uyumak!

2 gun daha Bangkok'ta kaldim. Birinde Bangkokun 1 saat disindaki yuzen pazara gittim. O gece Khao San'da ufak capli bir alkol tuketimindan ve bir birlesmis milletler toplantisinda sonra :) ertesi gun butun gunu havuz basinda yeme-icme,kakara-kukara derken gecirdim.

Bu sirada en az 40 kisi ile tanistim, herkes bir yerlere gidiyor; bir yerlerden gelmis, daha gidecek, birileri ile bir yerlere gitme planlari yapiliyor, birileri oraya boyle gidin burda bunlar oluyor yok ordan orya gidilmiyor falan derken benden soylemesi burada dunya baska bir eksende donuyor, zaman farkli isliyor...cabuk desem degil, hizli desem hic degil, tam kivaminda dolu dolu diyesim geliyor:))

Neyse efenim 8'inde Ozan ile Edgar geldiler Bangkok havalaninda bulusup beraber kuzeye, Chiang Mai'ye uctuk, orda onun Thai arkadasi Wii ile bulustuk, bir gece Chiang Mai'de kalip gene hooop Ozan geldi partilemecesinden sonra ertesi sabah zorlukla kalkip Lampang'a gectik:) Yolda fil parkina ugradik fillere bindik filam (sahane hayvanmislar ya ilk defa gormek o kadar fili bir arada binmek ne ooofff:))) yolda bir tapinak da patlatip ustune Lampanga vardik.


Lampang'ta Wii'nin saray yavrusu evinde kaliyoruz. Ev'de kimse yasamiyor, ailesi sehir merkezine yakin baska bir evde kaliyor. Aksam Wii'nin annesinin evine yemege gitmece -o ne tas anne bu arada demeden gecememek-Wii'nin babasi da Libya'da Sirte'da falan!!

Iki gundur dagda idim. Once fil sirtinda ormanda, nehir kiyisinda bir tur. Minik fil yavrusu yanimizda tepindi durdu nehirde hopladi zipladi. Bizim fil muz vermeyince gitmiyor hatta tukuruyormus adi ya!! Ardindan 8km, 3 saat dik tepelik ormanin icinde arazi tirmandik Luhan kabilesinin yasadigi yere ulastik. Yolda muz bahceleri, selalaler....Manzara yukardan sacmalik derecesine guzel, gece hayatimda hic gormedigim kadar yildiz! Dus adina yanda bir bamboo kulube var musluktan erimis buz akiyor:) Dustan sonra bamboo evin icinde kabile kadinlari mum isiginda Thai masaji yapiyor (6 TL!!)

Kebileden iki tane super komik ve sirin adam bize yemek yaptilar. Yemekten sonra kabilenin tarihini, dilini anlattilar, iplerle oyunlar ogrettiler. Cocuklar gelip sarki soylediler. Bu arada ekipte 11 kisi vardi hepsi mi birbirinden guzel. Tayland ister gezgin ister yerli dunyanin en guzel insanlari ile dolu.


Gece hep beraber birbirinden sinekliklerle ayrilmis yataklarda uyuldu. Sabah erken bir kahvaltidan sonra yine yurumece. Selalede yuzme; nehirde rafting ustune sal keyfi oh bi de yemek' sonra donus...siki durun bunlarin hepsi 80 TL!!


Ozzy ile kankasi hatun yaptilar tabi dagda, gencler bu gece Chiang Mai'de egleniyor disarda ama bu gece benden buraya kadar. Ilk defa bir firsat bulup bir seyler karalamaca internet vs...ustune de uzun bir uyku cekmece! Bir haftadir nerdeyse hic durmamisim!!

Oldu oldu...fistik gibi oldu

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHH BE:)))



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder